Spread the love

Hui dissabte a les 18h Josep Aparicio, “Apa”, presenta en el teatre Capitolio de Godella el seu nou disc “Sinergies”. Una veu extraordinària que des del fons del pou de les tradicions, és capaç d’emocionar-nos modulant la força dels sentiments. Una expressió autèntica lligada a la terra, des d’on “Apa” sempre s’ha obert al diàleg amb altres estils musicals i la innovació. Un vertader luxe a l’abast. Una veu que naix del nostre cant d’estil valencià i ens fa sentir acollits en casa, aborronats d’art. Les entrades que queden les podeu reservar en aquest enllaç.

D’altra banda, la represa de les activitats culturals públiques a Godella també s’han obert amb l’exposició “Un pont solidari al món”, en Villa Eugènia. L’autor és el pintor Pepe Vergara, i les obres es podran admirar entre el 5 de març i el 4 d’abril d’enguany. La recaptació aconseguida per l’exposició es destinarà íntegrament al projecte de construcció d’un hospital en Nepal.

Passades unes quantes setmanes de restriccions del contacte social a causa del repunt dels efectes de la pandèmia per Covid-19, la cultura torna amb força i alegria a Godella. No en declineu la invitació i aprofiteu-la amb goig. La regidora de Cultura, Tatiana Prades, recorda que totes les activitats culturals programades compten amb les mesures de prevenció i seguretat necessàries per a garantir la salut dels assistents en l’actual context de crisi sanitària.