Spread the love

Benvinguts i benvingudes!

Des de la revista cultural de l’Horta Nord, Espai Carraixet, encetem una nova manera d’interactuar amb vosaltres amb el present bloc de notes.

Amb “Quadern comarcal” pretenem acollir les vostres iniciatives cíviques i traslladar novetats de l’àmbit cultural de l’Horta Nord. Perquè el projecte de la revista de bon començament és aprofitar com a lloc de trobada i de diàleg, d’intercanvi entre creadors, institucions i la ciutadania activa. Espai Carraixet continua com a revista en paper cada trimestre, amb el seu web d’arxiu de tots els reportatges publicats, i ara afegim el blog com a manera de donar ressò a les actuacions quotidianes amb major continuïtat.

Esperem poder ajudar a acréixer el reconeixement mutu i la participació cultural entre els agents de la nostra comarca. Volem col·laborar en el dinamisme creatiu que contribueix a la nostra vitalitat social. Perquè tots aportem i entre tots conformem el públic que atén.

Gràcies per llegir-nos, acompanyar-nos i sostindre’ns de la mà. El nou camí que iniciem amb este Quadern comarcal com a bloc de notes de la revista cultural Espai Carraixet, guanyarà sentit en la mesura que el caminem junts i el puguem compartir. Des de les coneixences fins a les expectatives i els desitjos, esperem crear amb vosaltres noves experiències de cultura i convivència. Salut i gràcies!