Spread the love

Imatge d’un conta contes l’octubre passat (facebook Ajuntament d’Almàssera)

Cada últim divendres de mes, a les 12h, en Almàssera menuts i majors poden gaudir de les històries que emocionen i alimenten la imaginació. És una iniciativa municipal gestionada per Rebombori Cultural, que es mantindrà durant tot l’any. En condicions normals l’activitat secelebrarà en la Biblioteca municipal. Però ara com ara i mentre duren les restriccions sanitàries, les actuacions de conta contes també estaran disponibles al canal youtube de l’ajuntament i en la seua pàgina de facebook. L’objectiu és fomentar la passió per la cultura en les persones joves.

Ací podeu veure el vídeo de presentació del conte de hui 26 de febrer. I ací més vídeos relacionats. Cal recordar que mentre es mantinguen les restriccions vigents, els vídeos de les actuacions es poden reproduir durant set dies al canal de youtube. De manera que l’entreteniment i la fantasia la podem compartir des de les nostres cases.

El conte de hui serà “Els animals de Martín”, que fomenta el respecte pels altres i especialment, pels animals. No vos perdeu el goig de sentir, d’imaginar, d’aprendre i de somriure!