Spread the love

Llorenç Rodado amb la directora d’Espai Carraixet, Núria Garcia

El passat 6 de febrer va faltar en accident de trànsit l’alcalde d’Alfara del Patriarca, Llorenç Rodado. La notícia traumàtica ha provocat un fondo pesar en el seu poble, entre els seus companys de militància, i també entre càrrecs públics de la comarca que havien treballat en múltiples iniciatives a favor de l’Horta Nord. Especialment mentre fou president de la Mancomunitat del Carraixet. Des del començament del projecte de la revista cultural de l’Horta Nord, comptàrem amb el seu impuls i seguiment, des de la proximitat, la complicitat i l’exigència.

En el facebook d’Espai Carraixet publicàrem d’urgència unes notes emocionades que reproduïm de nou ací:

Fa quasi tres anys d’aquella primera presentació d’Espai Carraixet al Castell d’Alfara. La més emocionant, compromesa i multitudinària que hem fet mai. El suport de la Mancomunitat del Carraixet i de l’Ajuntament d’Alfara del Patriarca cap a la nostra revista ha estat una constant des de l’inici, en gran part gràcies a Llorenç Rodado, que mai ha dubtat del paper de la nostra publicació com a vertebradora de la comarca i com a altaveu de les polítiques culturals dels nostres pobles. El record serà etern i l’agraïment infinit. Descansa en pau, amic.

El colp irreversible ens enfronta amb la provisionalitat dels projectes humans i amb la nostra pròpia fragilitat, ara com ara tan present a causa de la pandèmia de Covid-19. Enllacem les notícies de ValènciaExtra i À Punt. Encara que la vida continua, ens deixa marcats per impactes personals, sobretot quan apareixen sobtadament. Però no volem deixar passar la nostra humil aportació a la necessària memòria compartida. La mereixen les persones que contribueixen amb la seua dedicació a la millora de les possibilitats de la nostra societat.