Spread the love

Blanca, de l’associació En tu seno, explica el projecte del còmic per a finançar la investigació del càncer de pit

Queden només tres dies de la campanya de micromecenatge “En tu seno. Algo más que rosa” i cal concentrar els esforços a què assolisquen l’objectiu. El tenen a tocar de dits, porten recaptats a hores d’ara 16 mil dels 17 mil euros necessaris. Per això volem difondre aquest projecte recopilatori de còmic i il·lustració per tal de conscienciar, divulgar, i aconseguir finançament per a investigar el càncer de pit. Per això i perquè no podem faltar a donar suport (com a veïnat, com a familiars, com a humans…) a les persones que pateixen l’impacte físic i vital de la malaltia. Perquè la ciència i la investigació millora les possibilitats de superar satisfactòriament el càncer. Però l’acompanyament personal, la xarxa de solidaritat i l’ajuda anímica dels afectes, també són imprescindibles. Que no ens trobem a faltar.

L’associació En tu seno és una iniciativa d’una colla de persones que han patit de prop la crueltat del càncer. I a partir de l’experiència personal difícil, han passat a l’acció per a aconseguir més mitjans que ajuden a totes les persones que passen per l’impacte de la malaltia. Segons la seua presentació: “som una associació amb l’ànim de lucrar la investigació contra el càncer de pit i així poder véncer la malaltia”. El projecte “En tu seno. Algo más que rosa” aplega la creativitat d’un ample grapat d’il·lustradors i autors de còmics units pel desig de conscienciar davant la realitat social i de salut personal. Donar a conéixer-la i aconseguir recursos per a la investigació amb aplicació mèdica directa. La publicació la realitza l’editorial amb finalitats socials PostalKids. Treballen la solidaritat, el respecte pels altres i el medi ambient, la igualtat i diversitat de gènere, etc., a través de l’estímul de les sensacions a partir de l’art.

El projecte de l’associació En tu seno destaca pel benefici social dels seus objectius, però també per la forma com s’organitzen i actuen. Promouen les complicitats creatives i la dedicació directa dels recursos aconseguits al treball perseverant que millora la vida de les persones. Cultura, solidaritat, cures i convivència. Recordem també el concert que realitzaren l’any 2018 a Rocafort. El seu treball altruista en aquesta ocasió ha organitzat el projecte de la mà de l’Institut INCLIVA, el Col·legi oficial de Metges de València, la Càtedra d’Estudis del Còmic de la Universitat de València, i també una llarga llista d’autors i autores de còmic i il·lustració. Podeu conéixer més detalls del projecte, dels seus continguts, objectius i recompenses, en la pàgina de Verkami “En tu seno. Algo más que rosa”. També allí podreu realitzar la vostra aportació personal i sumar-vos a l’objectiu de donar suport a la investigació que millora la vida concreta de tantes persones. Persones com tu i com jo, que mereixen el millor tractament i una vida plena de noves oportunitats. No ho deixeu passar!