Spread the love

Capçalera del perfil de facebook de Lara Salvador

Hui dilluns 15 de febrer a les 18h en el centre cultural SGAE de València (C. Blanqueries, 6; 46003) programen la lectura dramatitzada de Qué sabe nadie. L’obra de Lara Salvador guanyà el IV premi de Dramatúrgia de Russafa Escènica i la Fundació SGAE el passat mes d’octubre. Aquell jurat en destacà el caràcter proper i senzill de la seua escriptura. El text relata, “a través de personatges femenins, mites com el de Penèlop fins a records familiars, en una proposta que dona rellevància també a la música i les cançons en directe”. Encara que l’entrada és gratuïta cal reservar prèviament al correu coordinacion@russafaescenica.com . S’hi seguiran tots els protocols de salut per a gaudir de la cultura segura.

Foto del seu perfil de twitter

Lara Salvador té una llarga trajectòria com a actriu i formadora en teatre, i amb “Qué sabe nadie” s’estrena com a autora de textos teatrals. A més a més, l’any 2015 aconseguí el premi a l’Actriu revelació pel seu paper en “Nosotros no nos mataremos con pistolas (de Víctor Sánchez, premi Max el 2016 a l’autor revelació). També la podem veure actuar en la sèrie Paranys” que emet À Punt, i guanyà el premi a la millor actriu del festival de curtmetratges Ciutat d’Eivissa per “El rellano”. Per suposat podeu seguir en els seus perfils de les xarxes facebook, instagram i twitter.

Nota del premi Carles Salvador al grup Amores (dirigit per Jesús Salvador “Chapi”), en el núm. 4 d’Espai Carraixet (hivern 2018)

Des de la memòria familiar i l’amarga experiència del buit deixat per les desaparicions, l’actriu considera que l’autoficció permet assolir “llocs més teatrals”. Com a acompanyant en l’escenari son pare, el músic Jesús Salvador “Chapi”, amb qui ha col·laborat també en el grup Amores Grup de percussió. En eixe sentit Lara Salvador explica la seua aportació més enllà de la confiança i complicitat artística que mantenen: “aporta poesia al text i un cert aire de ritual que m’interessava molt. És una música molt bonica i alliberadora que ajuda a transformar el dolor en bellesa”.

També per la nostra part volem recomanar-vos assistir a l’actuació de Lara i Jesús, família d’artistes arrelada a Vinalesa i Rafelbunyol. I de pas recordar-vos que en el número 12 d’Espai Carraixet, que en serà el proper, també dedicarem espai a la memòria històrica a través d’experiències personals de constància, dolor i fidelitat. Finalment podeu llegir més sobre l’espectacle en els webs de ValenciaPlaza i de la SGAE.