Spread the love

Dissabte 6 de març, a les 19h, podrem veure en directe l’espectacle “Mujer creadora” del grup Eternas. Serà en Artea Espai (C. Olímpia Arozena Torres, 45; València, 46018), dins del Festival Dones’21, organitzat per Las9Musas. L’origen del projecte Eternas ve de l’octubre de 2018. Amb l’objectiu de reivindicar un espai propi dins l’escena flamenca, que mostre a la dona com a transmissora d’art, de vida i de valors universals valuosos. Tant per a la música com per a la societat, com alhora mantenen la puresa i el compàs flamencs. Però traslladen una temàtica pròpia farcida de referències a la solidaritat, la igualtat, la justícia i l’amor en les seues múltiples formes. El conjunt està composat per Pilar Pacheco i Merci Gálvez al cant, Selene Fernández al ball, Helena Feenstra a la guitarra i Pau Martí a la percussió.

En “Mujer creadora” mostren la història de creixement i alliberament d’una dona. Durant el procés d’assolir la maduresa, esta dona es fa conscient de constrenyiments i papers imposats per la societat. I amb sensibilitat, força i sororitat, aconsegueix fer-se del tot lliure. Per tant, si voleu sentir l’emoció en directe, ací podeu adquirir-ne les entrades per al 6 de març. Ara aprofitem per a compartir-vos-en dos enllaços relacionats: el vídeo de presentació de “Mujer creadora”, i també una entrevista en premsa al grup.

Festival Dones’21

Al llarg del proper cap de setmana la plataforma de difusió artística Las9musas proposa diverses activitats amb el títol conjunt de Festival Dones’21. A partir de la temàtica de la Dona, arts escèniques com la música, el ball, l’humor, el teatre… Junt amb tallers participatius i un recital en memòria de la poesia i la literatura creada per dones com Zambrano, Sánchez-Cutillas o Beneyto. Així omplim el cap de setmana més proper al 8 de març, d’estímuls per a conéixer i gaudir amb la creativitat de les dones. Si no podem cantar ni ballar no serà la nostra revolució… És ben sabut però no ve malament fer-ne memòria.