Spread the love

Imatge dels comonents del grup Smussa, de Vinalesa

En el mes de març el grup Smussa ha publicat un nou tema en les xarxes, “Aurora”. A pesar de la situació de dificultats per a les actuacions, la creativitat dels nostres músics continua ben viva. “Aurora” torna a ser una mostra de l’estil del grup de Vinalesa, un rock fresc elaborat a partir de molt variades influències. Junt amb referències del seu entorn vital directe, cosa que aporta personalitat al seu estil i un tast atípic dins del panorama del rock valencià. A més forma part del projecte d’EP que tenen previst presentar al mes de juny, que inclourà 9 cançons en format digital.

Smussa es creà l’any 2018 amb músics provinents d’altres formacions del panorama de l’Horta Nord. Els quatre components de la banda són: Víctor Delgado (baix i veu), David Borredà (guitarra i cors), Pau Ros (guitarra i cors), i José Luis Belda (bateria, ell ve de Montcada). Comenten que en un grup de música resulta essencial la complicitat amb el públic. I per això, estem desitjosos de tornar a trepitjar els escenaris, Smussa tenim moltes ganes de passar-ho bé i sobretot que el públic puga gaudir de la música amb nosaltres”.

Esperem que al juny siga possible celebrar el concert de presentació del seu treball, i assistir-hi al directe si la situació sanitària ho permet. Mentrestant podeu conéixer-los escoltant les seues cançons en els seus canals de Bandcamp, Soundcloud, i els vídeos del Youtube. També podreu saber-ne més a partir de l’entrevista que els feren l’agost de 2019 en el programa Territori d’Estiu, d’À Punt. La música sempre ens acompanya i els artistes no deixen de crear. A gaudir-los!