Spread the love

Fins al 4 de juny podem visitar l’exposició “Realidades ocultas” de l’artista plàstica Merche Pereira. La trobareu en el tercer pis de la Casa de Cultura José Peris Aragó (C. del Mar, 1; Alboraia), en horari de 10 a 14h i de 16 a 21h. L’exposició està comissariada per Natividad Navalón i Teresa Cháfer, i presenta l’obra més recent de Pereira. L’artista fa ús de contorns indefinits i d’imatges subtils, per tal de suggerir-nos lectures crítiques del nostre entorn quotidià. I ho fa des de l’impuls de les experiències personals de l’artista.

L’obra de Merche Pereira està basada en la memòria, la introspecció personal i en la naturalesa. A més les seues creacions artístiques les produeix de manera interdisciplinària. Per exemple en l’actual exposició trobem impressions digitals, peces en impressió 3D i altres instal·lacions a partir d’objectes trobats.

L’artista visual Merche Pereira ha participat en múltiples exposicions col·lectives des de l’any 2013. Enguany mateix ja ha mostrat obra pròpia en tres exposicions a València i una a Toledo. Però l’exposició d’Alboraia, “Realidades ocultas”, ens permet comprovar el seu creixement creatiu i la diversitat de la seua proposta. Per això representa una oportunitat especialment interessant de deixar-se dur per l’atractiu plàstic de la seua obra.

També podeu ampliar-ne la informació de l’artista i l’exposició en el següent enllaç: “Realidades ocultas” de Merche Pereira.