Spread the love

Encara que no hem superat la pandèmia ni les seues conseqüències, la contenció de les xifres de contagis i també l’esclat de la primavera, ens espenten a gaudir de la cultura. I l’oferta revifa també. Hui sense entrar en massa detalls, només n’esmentarem tres convocatòries d’artistes i associacions que ja han aparegut en Quadern Comarcal: Mireia Vives i Borja Penalba; les associacions Macarella, Bòbila i Roll de l’Ametller; a més de la música i ball de les Eternas. Perquè diumenge 6 de juny teniu ocasió d’assistir a les seues respectives actuacions. Una oferta diversa per tal de tornar a tastar la música en directe, la naturalesa i el nostre patrimoni.

Així, en La Casa de la Mar (Av. Novelista Blasco Ibáñez, 8; 46120, Alboraia) el diumenge 6 de juny a les 17h, Mireia Vives i Borja Penalba oferiran un concert acústic, en què repassaran les seues cançons dels darrers cinc anys. Podeu adquirir-ne les entrades en Movingticket.

Al seu torn, les associacions Roll de l’Ametller (Massarrojos), Bòbila (Alfara) i Macarella (Bonrepòs i Mirambell) proposen per al diumenge 6 de juny una jornada de convivència i coneixença del territori. Convoquen a les 9h del matí a l’estació del trenet de Massarrojos per a començar la 14ena edició de la Marxa a peu pel barranc del Palmar. Una ruta circular que permet conéixer de prop el nostre territori natural travessat de barrancs. Posteriorment compartiran dinar i sobretaula al Casino del poble (cal apuntar-s’hi via whatsapp), i en acabant faran una visita al poble. El passeig el completaran amb una visita guiada al Refugi antiaeri que han restaurat en Massarrojos. Una molt bona oportunitat d’aplegar-se cívicament per a fer viva la memòria patrimonial i alimentar l’estima per la convivència i pel nostre territori. Més informació als seus telèfons (Pau: 636753001 , i Lluís 610676865). També a les notícies relacionades en Quadern comarcal, la primera i la segona, a banda del reportatge d’Espai Carraixet sobre els 20 anys de la Macarella.

Completem la present nota amb un nou concert de les Eternas. Sobre este projecte de música, ball i cant que reclama una visió femenina en l’àmbit flamenc, podeu rellegir esta notícia anterior en Quadern comarcal. El concert tindrà lloc el diumenge 6 de juny a les 19h en la sala La Salà (C. Campoamor, 52; 46022 València). Podeu adquirir-ne les entrades també en Movingticket ací en l’enllaç. Art viu i divers per als sentits, per a emocionar-se i disfrutar. I com diuen en La Salà: “Inspirem la llibertat a través de l’art”. Així que trieu i compartiu, en tots els casos amb les prevencions que fan la cultura segura.