Spread the love

El 13 d’abril de vesprada presentàrem el número 12 de la revista Espai Carraixet en l’orxateria Subies d’Almàssera. De nou gaudírem del contacte de proximitat que sosté la xarxa de cultura i convivència en l’Horta Nord. Perquè les precaucions davant la pandèmia i la reducció d’aforaments que comporta, no impedeix ni la comunicació ni la creativitat social del nostre entorn. Ara com ara la nova revista ja està distribuïda en paper arreu de la comarca: en biblioteques, ajuntaments i locals col·laboradors habituals. També podeu consultar-ne tots els continguts en el web d’Espai Carraixet.

Vivim temps de dificultats, tots ho sabem. L’emergència sanitària, les limitacions a l’activitat que redueixen les oportunitats laborals, socials i d’esplai, i tot això provoca un estat d’ànim fràgil. Per això reivindiquem la cultura com a connexió principal cap a noves possibilitats. També com a refugi personal i aliment dels bons ànims i la creativitat. Però més encara com a cohesió d’una societat sana que no pot deixar a ningú arrere. I en el nostre número 12 trobareu estímuls a la curiositat alhora que propostes atractives d’acció.

El dia de la presentació en Subies, comptàrem amb l’amable participació i el suport personal de molts referents. Els alcaldes d’Almàssera (Ramon Puchades) i de La Pobla de Farnals (Enric Palanca), acompanyats pel regidor de comerç d’Almàssera (Joan Carles Jover). L’admirada campiona de pilota valenciana Victoria Díez, la gestora cultural i col·laboradora en el present número, Pepa Alòs, i l’artesana i autora de la portada, Cuca Balaguer. Com va explicar la nostra directora Núria garcia durant la presentació de la revista: “per a Espai Carraixet és molt important el suport de les institucions locals per al manteniment del projecte i també per a la transmissió de la informació interessant de proximitat, però la complicitat del públic, de les persones creatives i d’aquells qui impulsen projectes innovadors en l’Horta Nord, resulta imprescindible per a Espai Carraixet. I a cada un de vosaltres vos estem molt i molt agrasïts”. Continuem de la mà…