Spread the love

La directora d’Espai Carraixet, Núria Garcia, durant la presentació del núm. 15 de la revista.

El nou número de la nostra revista Espai Carraixet ja ha estat distribuït i presentat en públic. Fou en la Casa de Cultura de Rafelbunyol la vesprada del dimecres 29 de desembre del 2021. I fou un gran dia al vostre costat, fent comarca i fent xarxa amable de reconeixement mutu gràcies al patrimoni, la història i la creativitat artística tan viva en el nostre entorn de l’Horta Nord. Ací podeu consultar la revista completa en web. Ens acompanyà l’estima d’un públic amable i (per a com estan les coses de la pandèmia) nombrós. També representants públics municipals, regidors i alcaldes, a més d’artistes i col·laboradors de la revista. El número 15 ofereix plans turístics sostenibles, patrimoni, història (destaca el valor del paratge dels Germanells de Rafelbunyol), pilota, comerç de proximitat, música, mobilitat, el nou servei de bicicletes de la Mancomunitat del Carraixet, defensa del territori, humor i cultura literària.

Moment de la intervenció de Fran López, alcalde de Rafelbunyol, amb el subdirector de la revista Eduard Ramírez (esquerra)

La directora d’Espai Carraixet, Núria Garcia, va agrair la complicitat i col·laboracions creatives i el suport institucional a la publicació. També anuncià que en el mes de gener s’obrirà un termini per tal de subscriure’s a la revista per als 4 números del 2022. La portada del present número és una obra de fantasia de la il·lustradora Aitana Carrasco (envià un vídeo de salutació ja que havia tingut contacte amb un a persona que havia donat positiu en Covid-19 i estava confinada en sa casa). Les intervencions foren sucoses, planeres i divertides, i permeteren comprovar de nou la força creativa de la comarca de l’Horta Nord. Sempre agraïm el vostre seguiment i companyia, més encara en els moments de dubte, desconcert i desànim, durant els darrers dos anys. Sense vosaltres haguera estat molt difícil continuar, però continuem i ací estem junts. Moltíssimes gràcies!

Compartim la curiositat i l’ambició de millorar de la mà de la cultura. Perquè practiquem junts els valors de la constància i de la innovació. Alimentem els beneficis comuns que aporta la cultura, obrint vies a una convivència més enriquidora, millor i més atenta a la diversitat. Eixa perspectiva perseverant a fer comunitat en la creativitat, troba un bon exemple en Rafelbunyol i en les iniciatives de moltes entitats locals de l’Horta Nord. Espai Carraixet mira de reconéixer la tasca constant de tantes persones, associacions i administracions a favor de la cultura i els seus beneficis socials. Junts treballem la cultura de prop i en el cara a cara, amb cura, calidesa i eixamplant horitzons socials. Ara i per al futur.

Amb vosaltres, continuem el projecte d’Espai Carraixet, amb complicitats i arrelament. I ara una breu galeria d’imatges de la presentació del número 15 d’Espai Carraixet:

Alicia Piquer, regidora de cultura de Rafelbunyol

Vicent Penya, escriptor de Rafelbunyol

Pablo de los Reyes, humorista de La Pobla de Farnals

 

Fran López, alcalde de Rafelbunyol, en la seua salutació

Miquel Pérez i Maria Jesús Moreno, durant l’actuació musical

La directora d’Espai Carraixet recitant un poema

Acuació musical de Miquel Pérez i Maria Jesús Moreno, una delícia.

 

Alicia Piquer, regidora de Rafelbunyol, en conversa amb el subdirector de la revista.

Vídeo de salutació d’Aitana Carrasco, il·lustradora del núm. 15 d’Espai Carraixet: