Spread the love

El grup de rock familiar Ramonets anuncia la presentació del seu nou disc en el Teatre Principal del cap i casal el 20 de març, a les 18h. Amb Flipa renoven la marxa i l’alegria encomanadissa que sempre trasllada el grup. En serà el quart després de Rock en el col·le (2016), Ser major és un ful (2018), i Fes-ho tu mateix (2019). Encara que han evolucionat de les versions cap a la creació de temes propis, mantenen l’essència divertida, didàctica i intergeneracional.

Combinen les temàtiques lúdiques amb la promoció de valors com la igualtat i el respecte a la natura. Sempre amb el vehicle de la nostra llengua com a naturalitat positiva. No s’encanteu que les entrades ja estan a la venda ací i segur que serà una actuació molt especial… Ja que a la festa compartida afegirem les ganes acumulades en estos mesos tan estranys i que els nostres xiquets estan gestionant amb un ànim admirable.

Necessitem alegria, contactes i somriure, mentre arribem a un horitzó de seguretat, estabilitat i molta salut. I com els Ramonets diuen en el seu web: “L’objectiu és que tothom participe en els nostres concerts, ballant, botant, cantant, i cridant tot el que es puga. Aconseguim açò gràcies a la música, però els nostres dos animadors ens ajuden convertint el concert en un espectacle interactiu i fent que totes i tots ens ho passem de meravella”.

Des del Quadern comarcal de la revista Espai Carraixet no pot fallar la nostra recomanació. Per a assistir al directe de Ramonets, escoltar i gaudir de les seues cançons, i ballar junts! Com diuen en la cançó “Si tu vols ballar”: “Si tu vols ballar / agafa’m la mà,  / meneja el cul, / els braços i el cap”. Continuem celebrant la vida en família i a la nostra manera 😉