Spread the love

Roure Blanca és una cooperativa valenciana de proximitat que cuina amb el temps reposat i la delicadesa més familiar. Imaginació, gust i artesania per a portar-nos el millor tast a la boca. Ara com ara mentenen l’oferta especial de menjars per a les festes de Nadal i Cap d’Any, que resulta molt atractiva. Mantenen els dies faeners el servici de menjars per a emportar, i els esmorzars amb entrepans que fan bo qualsevol matí. Però també i especialment els caps de setmana atenen menjars per encàrrec, caixes de desdejuni i de vermut, i serveis  de menjar per a actes socials, institucionals o familiars. A les acaballes de novembre han fet un any amb el negoci obert al públic, un any turbulent per als negocis en què ens han acompanyat puntualment. A la revista Espai Carraixet  s’anuncien en cada número, serviren la picadeta posterior a la presentació en Foios del número 10, i n’acolliren la presentació del número 11, quan estaven restringits els actes amb presència de públic (presentació completa al youtube).

El nom del negoci fa referència a la varietat de lletugues de fulla de roure amb color verd blanquinós, que en l’Horta Nord coneguem com a “roure blanca”. És un indici més del seu compromís per cuinar productes de qualitat i proximitat, que els subministren empreses i productors locals. Julia i Alicia posaren en marxa el negoci motivades pel seu gust per cuinar i treballar receptes d’ací i d’allà portades a uns sabors casolans, de tast senzill i deliciós. Elles viuen en Rocafort i el local el tenen obert en la veïna Godella (Carretera de Rocafort, 26- baix; 46110; a la vora del CEIP El Barranquet). S’han integrat en la xarxa veïnal del barri mentre continuen portant safates i caixes per a esdeveniments especials, com ara festes familiars o inauguracions culturals. La nostra recomanació és que passeu i comproveu per vosaltres mateixos el tracte, la flaire que alimenta i els sabors de casa i temps de dedicació.

Alicia i Julia en el local de Roure Blanca