Spread the love

Espai Carraixet som un projecte cultural al servei de les persones de l’Horta Nord. Com ara d’aquelles que treballen la creativitat. També dels qui gaudeixen de l’intercanvi d’idees i expressions plàstiques. I per suposat de les entitats i institucions que promouen la cultura i en programen activitats públiques. Per això volem estar més lligats a vosaltres, i fins al 22 de març podeu subscriure-vos-hi. Així rebreu en les vostres cases cada un dels quatre números que editarem l’any 2021.

Per tant, és des de la complicitat en què desenvolupem el projecte, que vos proposem la campanya de subscripcions a la revista. Rebreu en casa vostra cada un dels quatre números que editarem durant el 2021, un producte acurat en el disseny i continguts, estimulant de les curiositats. Un producte de proximitat de qualitat, per 20 euros tot l’any. Perquè fem la revista a favor del nostre reconeixement mutu, del conreu del veïnatge i de la millora de la convivència.

Igualment, amb les subscripcions reforçarem una xarxa de complicitats que ja existeix. Però que podrem establir amb millor fonament. Celebrem la casualitat de les trobades i les descobertes, però vos proposem arrelar la xarxa comarcal de complicitats i convivència cultural.

El luxe de les col·laboracions

D’ençà del 2018, Espai Carraixet té vocació de connectar i donar ressò a les iniciatives que defensen el nostre territori i la nostra cultura. Les persones i les associacions que investiguen i comparteixen, les que es coordinen i s’activen. A partir de  totes les quals podem conéixer-nos millor i prendre consciència de la nostra història, de les nostres innovacions, del valor del nostre patrimoni comú. Per això volem escoltar i contar el nostre paisatge, el nostre patrimoni, els reptes i expectatives que afecten al veïnat dels nostres pobles. Comuniquem per tal d’eixamplar-ne les interaccions, la participació cívica i les curiositats compartides.

Sobretot volem expressar el nostre enorme agraïment a totes les persones que doneu suport al projecte d’Espai Carraixet. Als qui ens llegiu, ens comenteu i ens proposeu temes… Als qui ens doneu suport publicitari, compartint els nostres continguts en les xarxes o amb recomanacions de boca orella. I ara especialment, als protagonistes dels vídeos de promoció de la present campanya de subscripcions: artistes, músics, mags, pilotaris, etc. Fins a vora quaranta persones o grups que a banda de la seua aportació cultural de qualitat, han demostrat una impagable generositat amb un projecte artesanal de proximitat. També cal esmentar-ne l’ajuda en la campanya de la gestora cultural Pepa Alòs, el muntatge destacat del vídeo global, a càrrec d’Ismael Cerezo, i dels amics de Besugo, que amb el tema “A vora del Carraixet” (Noves Tradicions) posen música al vídeo.

Aspirem a esdevindre un mitjà referencial de l’intercanvi i del creixement cultural de l’Hort Nord. I amb el vostre suport i la vostra complicitat en teixim la xarxa ben ferma. Mil gràcies!